vineri, 21 mai 2010

Aniversare! Un an de la lansarea site-lui www.neweducation.ro!

Cadou la prima aniversare, o soră mai tânără, www.educatiealba.ro

 Astăzi, 21.05.2010, exact la aniversarea unui an de la lansarea site-ului www.neweducation.ro a fost lansat oficial la sediul ISJ Alba site-ul www.educatiealba.ro. Urmare a unui parteneriat între ISJ ALBA, CJ ALBA, subsemnatul şi firma SMART TREND SRL, acest site oferă gratuit şcolilor şi părinţilor din judeţul Alba oportunitatea de a se întâlni virtual pentru a oferi copiilor o educaţie transparentă şi de calitate. Acest site are la bază aplicaţia AMICUS (Aplicatia de Management a Informaţiilor Compplexe din Unitatea Scolară) şi permite o gestionare eficientă a educaţiei şi o comunicare mult mai bună între şcoală şi părinţi,
Pentru mai multe detalii despre site şi pentru a vizualiza 2 filmulte introductive vizitaţi forumul http://forum.neweducation.ro, secţiunea AMICUS.

De bucurie ne-am grăbit să vă anunţăm noutatea care sperăm să aibă un impact pozitiv asupra învăţământului din acest judeţ.
Un gind de recunoştinţă se îndreaptă şi către viziatorii site-lui. Vă mulţumim că ne-aţi trecut pragul în număr aşa de mare, aproximativ 2500 de vizite, şi vă aşteptăm în continuare. Sper să fim mai activi şi să discutăm şi pe forum.
Ioan Vlaşin 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu